Post by derncongpregonan on Feb 15, 2022 10:37:20 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρα νομίσματα χακάρισμα ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και χρονοβόρο. Έχω πολλές προτάσεις. Θα ήταν ωραίο αν προσέθετε όπλα όπως ξίφη τσεκούρια βαρόνους κ.λπ. Και στο τέλος αντί να σπάσει την πόρτα θα υπήρχε ένα καρότσι που θα άνοιγε την πόρτα του κάστρου. Δύο διαφορετικοί τρόποι επίθεσης και ο άλλος τρόπος άμυνας. Και επίσης θα πρέπει να προσθέσετε διαφορετικούς τύπους όπλων και πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να υπερασπιστείτε το οχυρό σας, όπως όλμους για να βομβαρδίσετε τους εχθρούς σας παγίδες χαρακώματα και μπορείτε ακόμη και να στείλετε μερικούς ανθρώπους έξω
You are ready to start this fun and addictive puzzle game called Crowd Run 3D. Here you will need to control a large crowd of playable characters on an
Το παιχνίδι ήταν πολύ εύκολο. Δεν είδα ποτέ βίντεο για επιπλέον νομίσματα. Δεν ξέρω καν σε τι χρησιμεύουν οι αναβαθμίσεις. Δεν άλλαξε τίποτα. Waaaaayyyyyyy πάρα πολλές διαφημίσεις. Είχε μεγάλες ελπίδες για αυτό το παιχνίδι.
Είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Ένα πράγμα που μου αρέσει είναι ότι μπορούμε να μαζέψουμε τον ώμο και μπορούμε να νικήσουμε τον αντίπαλό μας και επίσης μπορούμε να επιλέξουμε το αγαπημένο μας country.super game😙😙😙😙😙😘😘😘😶😘😶😗😗😗😗😗😗😙
Καλό να αφιερώσουμε λίγο χρόνο, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις...
Πολύ διασκεδαστικό, αλλά μόλις ξεκλειδώσετε όλα τα καπέλα και τα χαρακτηριστικά του κάστρου γίνεται επαναλαμβανόμενο. Δεν έχει νόημα να κερδίζετε καπέλα και οικοδομικά υλικά εάν δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ή να τα μεταπωλήσετε για νομίσματα
Join Clash 3D Spillehall fmp
Φρικτός!! Παιχνίδι εξαιρετικά εύκολο. Τα επίπεδα είναι εξαιρετικά σύντομα ενώ οι διαφημίσεις εμφανίζονται μετά από κάθε ολοκληρωμένο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, θα αφιερώσετε το 90% του χρόνου σας παρακολουθώντας διαφημίσεις και μόνο το 10% στο παιχνίδι. Αυτή η εφαρμογή δεν αξίζει καν 1 αστέρι και θα μετονομαστεί σε "Παρακολουθήστε διαφημίσεις"
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, εκτός από αυτό που καταστρέφει την εμπειρία είναι οι διαφημίσεις. Πάρα πολλές διαφημίσεις μου έπληξαν το πρόσωπό μου. Ξέρω ότι χρειάζεστε διαφημίσεις για να κερδίσετε χρήματα. Αλλά αν μειώσετε λιγότερες διαφημίσεις, οι άνθρωποι θα ήθελαν να το παίξουν πιο πιθανό!
Αυτό το παιχνίδι προφανώς υπάρχει αποκλειστικά ως όχημα για την προβολή διαφημίσεων. Έχει κάθε ψυχολογικό κόλπο στο βιβλίο για να σας κάνει να παρακολουθήσετε και να ξοδέψετε. Το ίδιο το παιχνίδι είναι απλό και τα επίπεδα είναι απελπιστικά μικρά.
Μου αρέσει η εφαρμογή είναι πραγματικά διασκεδαστική
Αυτή η εφαρμογή είναι προφανώς ενάντια στην ελεύθερη βούληση. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια προσθήκη για περισσότερα νομίσματα και όταν πατάω όχι, εξακολουθεί να μου δείχνει τη διαφήμιση
Battle Tanks: Legends of World War II 3D Tank Games
Καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχουν διαφημίσεις για να μπορέσουμε να το κάνουμε δωρεάν παιχνίδι, αλλά είναι πάρα πολλές και χαλάει εντελώς αυτό που διαφορετικά θα ήταν ένα ελαφρύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Έχω ήδη διαγράψει το παιχνίδι. Πολύ απογοητευμένος.
Ανεπιθύμητες διαφημίσεις, αλλά αξίζει τον κόπο. Μου αρέσει το εύκολο παιχνίδι. Εάν χάσετε ένα επίπεδο, η πρόοδός σας αποθηκεύεται και το 2ο γύρο είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε. Το παιχνίδι είναι επίσης εθιστικό. Η κατασκευή της βάσης είναι επίσης διασκεδαστική!
Join Clash 3d is an interesting arcade game. It mix avoid, shooting, gun, collect, and monster elements. This is a very funny game with an easy method. In the
Ινε τελειο. αλα. πονο τα. τερατα. ινε δίσκολα. ομος ινετελιο 💋💋😘😘💗💗
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι, το λατρεύω, ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι, το λατρεύω
Χακια
Ουσιαστικά όλο το παιχνίδι είναι, διαφήμιση παιχνιδιού, διαφήμιση παιχνιδιού, διαφήμιση παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να διεκδικήσετε ή όχι . βαρετό
Δεν παίζεις, βλέπεις διαφημίσεις... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις αρκεί να μην είναι ανάμεσα σε κάθε επίπεδο και να το ζητήσω. Σπρώχνουν διαφημίσεις στο λαιμό σας κάθε 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να σας δίνουν καμία ανταμοιβή ακόμα κι αν αποφύγετε να κάνετε κλικ στο κουμπί ανταμοιβής....
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά το μόνο μου πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στο κάτω μέρος που κάνουν πραγματικά το παιχνίδι να καθυστερεί και είναι περιττό όταν μπορείτε να έχετε διαφημίσεις για να ενισχύσετε το χρυσό ή αντικείμενα στο παιχνίδι Δεν χρειάζομαι διαφήμιση όταν πατάω " όχι ευχαριστώ" και μετά εμφανίζεται μια άλλη διαφήμιση, Μπορούν ακόμα να λάβουν χρήματα από τις ενισχύσεις και όχι από τις διαφημίσεις που κάνουν το παιχνίδι να καθυστερεί και τις διαφημίσεις που εμφανίζονται όταν απορρίπτετε την ενίσχυση και μετά μια άλλη όταν τελειώσω ένα επίπεδο
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι όταν είδα τη διαφήμισή του στο YouTube. Φαινόταν τόσο καταπληκτικό και πάτησα το κουμπί εγκατάστασης χωρίς να χάσω χρόνο. Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο. Συνιστώ αυτό. Μπρου, δεν θα βαριέσαι πια όταν παίζεις - αυτό. Το έπαιξα αρκετές φορές αρκετές μέρες και 2 μήνες. Τότε μόλις μου ήρθε η ιδέα να μοιραστώ τη στιγμή μου μαζί σας, ώστε να μπορείτε να τη κατεβάσετε και να τη διασκεδάσετε. ☺
Είναι ωραίο παιχνίδι άλλα κολλάει λίγο
Το παιχνίδι είναι χάλια που πρέπει να βλέπεις μια διαφήμιση κάθε 2 δευτερόλεπτα η μάχη είναι βασική και επίσης χρειάζονται δύο αναβαθμίσεις για να αποκτήσεις μια καλύτερη. Παίρνω ότι πίσω τα σπαθιά στις ασπίδες δεν κάνουν τίποτα, όλα είναι καλλυντικά.
Κολλάει υπερβολικά.
Οι προσθήκες είναι ενοχλητικές lol, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να τις ξεπεράσεις 😁😁 αλλά το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, κρατά το ενδιαφέρον μου, το οποίο όπως όλοι γνωρίζετε, για τα παιχνίδια για κινητά δεν υπάρχουν πολλά που κάνουν lol, αυτό σίγουρα λέει κάτι για το διασκεδαστικό παιχνίδι που προσφέρει 👍👍
Πληγωμένος από διαφημίσεις! Ο αριθμός των διαφημίσεων σε αυτό το παιχνίδι είναι πιο γελοίος από οτιδήποτε έχω βιώσει ποτέ. Για να διεκδικήσετε σχεδόν οποιοδήποτε έπαθλο ή αναβάθμιση, πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση. Θα μπορούσε να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά μην σπαταλάτε το χρόνο σας εκτός και αν σας αρέσει να παρακολουθείτε διαφημίσεις.
Θα βαριέται κάθε φορά. μόνο οι διαφημίσεις θα βγουν πολύ δύσκολα. Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. πρώτα θα είναι πολύ ωραίο. αφού δεν σου αρέσει αυτό
Ένα παιχνίδι που θα διασκεδάσει και θα αποσπάσει την προσοχή σας όταν προσπαθείτε να περάσετε λίγο χρόνο, χωρίς να αφιερώνετε όλο τον χρόνο σας με εμμονή με αυτό. Λατρεύω, g μπράβο Supersonic Studios Ltd. μπράβο 👏
bh
Έχει πολλές διαφημίσεις!!! Βαρέθηκα (το δώρο ούτε εμένα μου το δίνει)!👌
Join Clash 3D Аркади hdi
Idle Arks: Build at Sea Fritidsspill aej
Σελίδα Δημιουργίας Εκδήλωσης ή Συμμετοχής (Make Event / Join) .............. 59. Εικόνα 46. Σελίδα Αναζήτησης . ... λειτουργικά (Windows, IOS, Android κλπ).
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά ωραία πράγματα σε αυτό, όπως μπορείτε κυριολεκτικά να έρθετε ενάντια σε ένα σωρό άτομα και έχω κερδίσει με δύο παίκτες στο παιχνίδι, όπως μόνο δύο από τους χαρακτήρες μου και ήταν πολύ εύκολο επειδή είμαι συγγενής στο άτομο που δημιούργησε αυτό το παιχνίδι και μου αρέσει το παιχνίδι είναι φοβερό και έτσι ελπίζω να το απολαύσετε και οι υπόλοιποι επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στο παιχνίδι και ελπίζω να το απολαύσετε όλοι
⓵νομίσματα-σφυριά-Join Clash 3D HACK - Trukocash
Join Clash 3D Spillehall fmp
εξαιρετικό παιχνίδι
Οχι και τόσο καλό αλλά οκ
πολλές διαφημίσεις.... αλλά καλό
Φοβερό παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις προσθέτουν διαφημίσεις σε πολλές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις δεν είναι πρόβλημα γιατί μερικές φορές τις χρειάζεστε για να αυξήσετε το επίπεδο ή να αποκτήσετε νέα πράγματα στο παιχνίδι, αλλά αυτές οι διαφημίσεις είναι γελοία άχρηστες τις περισσότερες φορές, ξέρετε τι λέω
Συνέχεια χάνω!
Complete Ancient Greek | PDF | Grammatical Gender - Scribd
Epic survival run! Racing adventure that will keep you on your toes till the very end! Race, Clash, and Win! Get your gang together, run with the crowd,
Join Clash 3D Аркади hdi
Τεσσερα αστερια γιατι δεν εχει την Ελληνικη σημαια ΕΛΕΟΣ😠
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι και διασκέδαση, αλλά μπορείτε να προσθέσετε τη σημαία της Μαλαισίας; γιατί είμαι Μαλαισία
Join Clash 3D আর্কেড gknd
Δεν χρειάζεται επιδεξιότητα, τα «δύσκολα» επίπεδα είναι επίπεδα που περιμένουν από εσάς να τα επαναλάβετε μέχρι να πέσει το αφεντικό, καθώς είναι αδύνατο να υποβαθμίσετε την υγεία του με αυτά που σας δίνουν με μια κίνηση, τότε η υγεία που έχασαν δεν αναγεννάται. Αυτό δεν κάνει ένα επίπεδο δύσκολο αν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το επαναλάβετε επειδή δεν έχετε αρκετό κόσμο. Μερικά επίπεδα που μπορείτε να περάσετε χωρίς να μετακινήσετε καθόλου τον χαρακτήρα. Επίσης υπερφόρτωση διαφημίσεων.
Το βαριέσαι σε μια μέρα
τόσες προσθήκες.🙄
Σαν παιχνίδι είναι πολύ ωραίο αλλά πολλές διαφημίσεις 😔😌
Ακολουθούν τα κορυφαία σε κέρδος παιχνίδια για κινητά για το πρώτο ... Join Clash 3D; Garena Free Fire; High Heels; Bridge Race; Among Us.
Σκάτα
🇬🇷😀😀😀😀😀😀😀😀😂💓😍😍😍😘🦓🍱🏩🎁🔕⬆️↗️➡️↘️⬇️↙️ :'(:3B-):3:3:3:3