Post by derncongpregonan on Feb 15, 2022 10:25:02 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Dobro al previše oduzima prostor u mobu pa zato dajem4 Zvezdice
To je prilično dobra igra tbh sviđa mi se nije loša jedino što je loše je što nema puno događaja
ova igra je smeće svaki put kad je igram automatski mi se zatvori
Vrlo jako smiješna igra i dobra je 5 stat😂😂😂
Sviđa mi se ova igra, smiješna je i volim koze. Vidio sam još neke komentare da se ne povezuje, to je učinilo sa mnom, ali sam isključio wifi pa ga ponovo uključio, radilo je
Igrica je brutala
Najbolja igrica!
Zaglavio, reci mi da se klizač zaslona tvoje dobi ne pomiče
👉🙏,,👈smiješan kraj cool kraj dobar👉,,🙏👈
Stickman Legends: Shadow Fight Jangovar sfg
Upravo sam dobio novi uređaj i nikad se nije preuzeo, a pisalo je da se igra ne može instalirati
Goat Simulator Simulação ger
Ne mogu se spojiti na server!!!!!
Aplikacija se sama zatvara kad god je otvorim. Razočaran sam ako je riječ o grešci ili ažuriranju, popravite to
Nepostoji bolja igrica od njeeee!!!Najdraže mi je kad stvara probleme hahaha. Ali jedno nevalja. Zašto su sada stavili da se placamo sa HRK da možemo uci u druge svijete? Molim vas popravite ovo😶
Goat Simulator Simulaatio ddzd
Igra je super! samo molim vas oslobodite sve koze🤍
Dobro je
BGJIMSI R999DJNJ DU FJHTBBH HFB FJ C DJD Xuxbid XFNFDN.FBDNDNCJ FKCNFNDNCJ FKCNFNDHFNGMUC DIYI F8YR8 CC74H F8YR8 CC74H F884IT 5286SKFYI i dufu R HF9 DI TOFOC TU FUC8f COFCIC FIF CJFJF F cundn .vhf.chc xnc cicjc
Ok je ali bolja je na pc
dobra igra alk izbacite placanje
To je najbolja igra koju sam ikada sreo, možete raditi vrlo smiješne stvari! Vrlo nevjerojatno, sviđa mi se!
Sviđa mi se ova igra. Ali problem je zašto na karti nema znanstvenog laboratorija? Želim ga vratiti!
Ovo je dobra igra
To je nekako zabavno, ali stvarno ne jer je karta preoooooo kratka i morate nepošteno kupovati druge karte
Igra je sad prije dobra! Sada se sve može lupiti za novčiće. Nisza se nemora kupati i placati sa hrk. Imam skoro sve životinje i već sam kupila jedno mjesto. Savrseno. Sada je 5 zvijezdica i premala ocijena. Ocijenale bih igru bar sa 20💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
Igra je glupa i zabavna
Goat Simulator Simulācijas spēles whtt
.Zakon zakon zakon zakon odlično super svi je skinite ako vam piše free. Onda ako neko kaže da je igrica. Bezveze i da je glupa on je peder i nubara. I tako da znate
Nevjerojatno, ali ne znam kako nabaviti žetone leda
Kad igram Goat Simulator, počinje zaostajati
Lijepo je, ali traje jako dugo za preuzimanje i zauzima puno prostora na vašem telefonu. Ali to je smiješna igra.
Goat Simulator Simulação ger
Sve sam igrice izbrisala radi ove i na kraju mi ni nece uc u aplikaciji
Sjajna je VF Cgbubz drt bk Držić vrhova već VfB brzih Grgić Cacturne
Volim igru koza😊😊😊😊😊😊 i smiješno je kad je igram i jako je volim😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 je cool i smiješno😁😁😁😁😘😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 i ....... .obožavam ga😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😘😁😊😘😁😊😘😁😊😊😁
Hahahaha jako smjesna igrica
Fps je užasan, kao jako loš. A kašnjenje na kontrolama je više od cijele sekunde. A i grafika je nešto lošija od čak ps3 verzije (konzola iz 2006.) moj telefon nije ni toliko loš! Kako mogu poboljšati performanse na svom telefonu? Inače ova igra je nevjerojatna i ja sam 100 posto završio igru i sve dlc-ove na Xbox verziji
Trebalo mi je 20 sati da se učitam