Post by derncongpregonan on Feb 15, 2022 10:22:00 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ MOD-MASTER for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MOD-MASTER for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה גבישים רבים ▞▞▞
▞▞▞ MOD-MASTER for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
מלחיסט
לא משהו
המשחק הזה נתן לי את החוויה הגרועה ביותר. הוא רצה לגשת לתמונות וקבצים רק כדי לשחק במשחק כלשהו. גם לא יכולתי שלא לשים לב איך המשחק לא נותן לך להסתדר בלי לגרום לך להוריד איזה משחק. אני לא ממליץ על זה לאף אחד.
לא עובד. באמת רציתי שזה יעבוד אבל התאכזבתי כל כך ניסיתי להבין את זה אבל בסופו של דבר לא עשיתי כלום כדי להיות מסוגל לשחק את המשחק. הפוך את הכל לקל יותר לגישה בבקשה. לאנשים שלא יודעים איפה הכל נמצא.
אפליקציה מאוד מאוד מטופשת. לא הייתי ממליץ על זה לאף אחד. שום דבר כנראה לא בסדר עם האפליקציה שלך, זה רק אני זה שאנחנו טיפשים ולא יכול לגלות איך באמת לצאת מהתפריט הראשי. אני מתנצל שאמרתי שהאפליקציה שלך מטופשת. אז אני הולך להעלות את זה ל-2 או 3 כוכבים. וגם אני מבין איך אתה סתם שולח דואר זבל "שלום מה לא אהבת" ודברים כאלה.
זה טוב שיש לו תוספות אבל אתה הולך לקבל תוספות בהרבה דברים אז זה לא ממש הפריע לי. רוב המצבים עובדים.
המשחק הזה מבאס, קודם צבעתי את הדמות שלי ולקח שעות לעשות את זה, ואז כשאני מנסה לשמור אותו אם לא, ואני אפילו לא יכול לשחק במשחקים בלי להוריד אפליקציה אחרת, אני שונא את זה, ו אם אתה מקבל את זה אני ממליץ לך לא להוריד את זה, בזבוז זמן
Lily’s Garden Teka-teki zxpn
וואו, חשבתי שהאפליקציה הזו תהיה בדיחה... אבל זה לא היה! משחק מדהים, אבל האם יש דרך להשיג חבילת אנדרדרגון? אם תוכל לומר לי דרך אני אדרג את זה ב-5 כוכבים! XD ♡ סתם בצחוק! זה שווה 4 כוכבים. בלי להעליב! (נא לומר שאף אחד לא נלקח) תודה על המשחק המדהים שלך. C: אבל עדיין רוצה חבילת enderdragon :v
זה נחמד מאוד! אני אוהב איך יש לו מודים ובנייה ועוד! אתה יכול להוריד הרבה מפות, מודים, מבנים ועוינים בחינם! באמת שקול להתקין את האפליקציה הזו! זה מעולה!☺
Modyfikować-Mistrz dla MCPE Narzędzia dpp
זה משחק נהדר אבל כשאתה מוריד מוד שאולי תצטרך ליצור, האפליקציה לא אומרת לך איך ליצור אותו. מלבד אחר. 👍👍👍
טוֹב
זה היה נהדר! יצא לי להוריד תוספות מפות סקינס זרעים ומרקמים אבל הדבר שלא אהבתי זה הפרסומות אם היו פחות פרסומות הייתי מדרג 5 כוכבים
אופנים ברמה נמוכה. עיצוב נוראי מאוד וממשק האפליקציה עצלן ועמוס. עם פתיחת האפליקציה אתה מקבל סטירה עם באנר מסיבי להוסיף לשלם $60USD לשבוע עבור מנוי פרימיום שמוסיף רק בערך 16-20 מודים שאולי הם בינוניים? מודים לא עובדים כל כך טוב. אף אחד מהם אינו תואם אחד לשני. אני גם בטוח ב-95% שהם גונבים מודים עצמאיים של יוצרי תוכן ואז מוכרים אותם עבור מנוי פרימיום שבו יוצר המודים בפועל לא מקבל כלום. מגעיל.
משחק מעפן לא מבין למה כל רגע יש פרסומות וכל דבר שאני רוצה לעשות עולה כסף
אני יכול לא5 us3 את האפליקציה הזו לאחר ההתקנה. זה ממשיך להגיד שאין חיבור לאינטרנט בבקשה נסה שוב אפילו שיש לי חיבור של 5 פסים! זה התחיל לעשות את זה אחרי כמה ימים של זה. ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים וזה עדיין לא עובד. אנא ספר לי איך לתקן את זה או שאתה יכול בבקשה לתקן את זה. אני מאוד רוצה לראות את הבעיה הזו נפתרה
זו אפליקציה בסדר למרות שרוב הזמן בה הוא רק מודעות. אני זוכר שהשתמשתי באפליקציה לפני הרבה זמן וזה היה הרבה יותר משעשע.
הסיבה שאני מדרג היא המסנן כאשר החיפוש לא עובד ואתה לא יכול לראות את הפרופיל של מישהו על ידי לחיצה על מוד שהוא יצר. חוץ מזה זה מושלם
זה היה די טוב בהתחלה, אבל פתאום כל העולם שלי נעלם אחרי שניסיתי להוריד יצירה. מְאוּכזָב.
הכי גרוע שיש מבקשים ממכה לשלם להם 100 שקל בשביל משחק אחד לדעתי זה המשחק הכי גרוע בכול היקום לע יע ץץץץ
האפליקציה הזו תהיה מדהימה אבל כמות הפרסומות מגוחכת, אם היו פחות פרסומות בהחלט הייתי נותן דירוג של חמישה כוכבים.
עכשיו, אני ממש אשמח למוד פיקסלמון עובד, מוד מורף ומודים שהגרסאות האחרות יכולות להיות קלות יותר
זו אפליקציה מדהימה עם מפות חינמיות ועוד מהמשחקים הכי מגניבים. זה נותן כל כך הרבה כיף. זה הופך את Minecraft למרגש ולמשחק ארגז החול הטוב ביותר. אופנים הם אחת הסיבות לכך שכאשר משחק מגניב מת, Minecraft נוקם.
מעולה
Uu
אני אוהב את האפליקציה אבל מסיבות מסוימות הבוט כל המודים עבדו וטענו לי.... וחלקם היו מודים ישנים או לא עודכנו ולגרסאות שונות אם מיינקראפט.... לא קשור לאפליקציה המודים יש בהם כמה דברים שהמשחק בנייד לא תומך בהם.... אבל מקווה שזה היה מועיל!!!
בֵּינוֹנִי.אין תלונות, אבל אין דגשים. בסך הכל טוב, תמשיך כך
MOD-Fő- mert Minecraft PE Eszközök pff
לא משחק טוב
זה מדהים, כי יש לו את כל מה שאתה צריך ואם אתה רוצה להשיג מפות או לעשות כל דבר כזה זה עובד אז אני נותן לזה חמישה כוכבים ואני ממליץ לך להשיג את האפליקציה הזו.
MOD-MASTER for Minecraft PE Tools pqog
טובה
Ovi Ut
הכל עובד נהדר אני אוהב את זה אני תמיד משתמש בו, כולם רק לוחצים על התקן Addon או פשוט התקן את Texter Pack U צריך ללחוץ על שניהם פעמיים כדי שהם יעבדו ולוודא שמיינקראפט אומר שהותקן בהצלחה את הטקסט או התוסף הזה אתה צריך הפוך אותו כך שיציג את שתי התוספות. תודה ליוצר שעשה את זה!!! /בבקשה
MOD-MASTER for Minecraft PE Tools pqog
לא כזה